Websites

Thar Design inventariseert uw wensen en ontwikkelt op basis daarvan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met alle benodigde functionaliteiten. Met het door Thar Design ontworpen sjabloon wekt u binnen enkele seconden de interesse van de bezoekers van uw website. De mogelijkheden zijn eindeloos: nieuwsbrieven, webshops, boekingssystemen, etc. Thar Design kan zelfs nieuwe functies voor u ontwikkelen.

Website ontwerp

Als u tevreden bent met het ontwerp, zetten wij een professionele website op, die aan al uw eisen voldoet. Wij leveren graag ook de tekst voor uw website. Een goede tekst trekt de aandacht van klanten en verleidt ze om verder te lezen en door te klikken. Als u wilt, kunnen wij uw website beheren. Beheert u uw website liever zelf? Dat kan met EditYourWeb, ons gebruiksvriendelijke website beheerssysteem (CMS).

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn een ideale manier om regelmatig contact met uw klanten te houden. U kunt hen informeren over aanbiedingen, wijzigingen en ander nieuws. Thar Design biedt een zeer uitgebreide nieuwsbrievenmodule, waarmee u een schat aan informatie verzamelt. Het systeem houdt bij welke klanten daadwerkelijk de nieuwsbrief lezen en welke klanten de links in uw nieuwsbrief aanklikken. Met deze informatie kunt u uw klanten nóg beter van dienst zijn.

EditYourWeb

Zoekt u een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS)? EditYourWeb stelt u in staat om zelf eenvoudig wijzigingen aan te brengen in de inhoud die op uw website staat. Als u in Word een nette brief kunt schrijven, kunt u ook met EditYourWeb aan de slag!

 

Naar EditYourWeb website

Onze klanten