Narrowcasting

Narrowcasting is het communiceren van informatie gericht op een bepaalde doelgroep, op een bepaalde locatie en op een bepaald tijdstip. Dit gebeurt via digitale schermen, al of niet interactief, op afstand en met relevante content. Narrowcasting kan bijdragen aan een unieke en persoonlijke manier van communiceren zowel naar klanten als naar het eigen personeel. Door middel van Narrowcasting kan men op veel verschillende soorten beeldschermen dynamische informatie tonen. Een afspeellijst kan bestaan uit content, afbeeldingen, video’s en zelfs live feeds zoals weersvoorspellingen of het nieuws.

Mogelijkheden

Informeer uw klant op het moment dat een beslissing wordt genomen. Creëer interactieve content afhankelijk van uw doelgroep. Verlaag drukwerk- en distributiekosten. Beheer centraal, op afstand, lokaal of wereldwijd uw content.

Techniek

Er is niet veel nodig voor het opzetten van EditYourTV. Neem een TV, voeg een kosteneffectieve, kleine Raspberry Pi toe en maak gebruik van het gebruiksvriendelijke CMS om de inhoud te bewerken. Behalve afbeeldingen, kunt u uw eigen teksten plaatsen en eventueel ook de datum/tijd, weersverwachting en het laatste nieuws tonen.

Voordelen EditYourTV

- Snel inzetbaar
- Aantrekkelijk geprijsd
- Trek de aandacht
- Kostenbesparend
- Maximale flexibiliteit

Naar EditYourTV website

Onze klanten