Portfolio

One Stop Shop

Orange Pharma breidde haar assortiment uit met esthetische producten. In tegenstelling tot hun bestaande groothandels activiteiten, is dit voornamelijk een business-to-consumer oplossing. Thar Design ontwikkelde daarvoor een webshop, waarbij klanten meteen via iDeal de orders kunnen voldoen.

onestopshop.orangepharma.nl


Tandartspost / Spoedafspraak

In diverse steden (Enschede, Amsterdam, Almere, Utrecht, Haarlem, etc.) maken tandartsen gebruik van een centrale post waar hun patiënten buiten openingstijden terecht kunnen voor spoed behandelingen. Voor deze centrale tandartsposten ontwikkelde Thar Design een planningssysteem. Alle informatie betreffende de patiënt en de klacht wordt geregistreerd. De dienstdoende tandartsen zien in hun tijdschema welke cliënten ingepland staan.

www.tandartsposttwente.nl


Durablepharma

Het importeren van medicijnen is aan strenge eisen onderworpen die wereldwijd zijn vastgelegd. Durable Pharma in Suriname is opgericht om de tekorten die ontstaan op het gebied van medicijnen en andere farmaceutische producten op te vangen door directe import en exportvanuit o.a. Nederland waarbij wij kunnen beschikken over het gehele assortiment van de grootste farmaceutische distributeurs. Veelgevraagde farmaceutische producten zullen wij in overleg en desgewenst op voorraad houden.

Thar Design ontwikkelde voor hen de webshop, waardoor klanten eenvoudig kunnen bestellen en hun logistiek en administratie eenvoudig kunnen houden.

www.durablepharma.com


LeerThuis

Voor ZIEN in de Klas ontwikkelde Thar Design een online oefenprogramma, waarbij het oefenmateriaal dat door ZIEN is ontwikkeld in de vorm van huiswerk aan de leerlingen kan worden opgegeven. Behandelaren kunnen in hun eigen omgeving dit huiswerk opgeven en de resultaten monitoren.

lerenlukt.leerthuis.nl


ZIEN Portaal

Een goede samenwerking tussen leerling, ouders, leerkracht en behandelaar heeft een positieve invloed op het effect van de behandeling. Om deze samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen, maken wij in onze behandelingen gebruik van dit online dossier. Hierdoor blijven alle betrokkenen zoveel mogelijk op de hoogte van het behandeltraject. 

Dit online dossier werd door Thar Design ontwikkeld en wordt op meerdere plaatsen binnen de ZIEN organisatie ingezet.

www.zienportaal.nl


Orange Pharma

Orange Pharma is de snelst groeiende internationale farmaceutische groothandel van Nederland. Haar klanten bevinden zich voornamelijk in Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Noord-Europa. Orange Pharma levert geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan apotheken, klinieken, groothandels en ziekenhuizen. 
Thar Design ontwikkelde de webshop, waarbij afnemers onder andere een lokaal assortiment kunnen aanleggen om het bestellen te vereenvoudigen.

www.orangepharma.nl


Planning

Electro World Oude Lashof is een wit- en bruingoed zaak. Als extra service aan hun klanten worden gekochte producten aan huis geleverd en geïnstalleerd. Ook bij storingen komt een monteur langs om deze te verhelpen. Om deze reparaties zo goed mogelijk te kunnen inplannen ontwikkelde Thar Design een planning tool. In de backofice kan de planning beheerd worden. De monteurs zien de planning op hun telefoon en registreren de gewerkte tijd bij iedere opdracht.

www.oudelashof.nl