Portfolio

Pharmastore

Pharmastore is een jonge en groeiende farmaceutische distributeur op het eiland Sint Maarten. Het magazijn is strategisch gelegen in het centrale deel van Sint Maarten voor snelle en dagelijkse leveringen.

Thar Design ontwikkelde voor hen de webshop, waardoor klanten eenvoudig kunnen bestellen en hun logistiek en administratie eenvoudig kunnen houden.

www.pharmastore.nl


Toetsendleren

In alle rust uw kind thuis laten oefenen en tegelijk bijleren voor taal, rekenen en studievaardigheden. Met als doel zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor op allerlei soorten toetsen in het basisonderwijs (LVS-toetsen, Entreetoetsen, toetsen van Cito en zogenoemde Andere Eindtoetsen). Toetsendleren op smc.nl biedt niet alleen leerlingen en ouders, maar ook leerkrachten alle hulpmiddelen.

Thar Design ontwikkelde dit online oefenprogramma, waarbij ook de resultaten (scores) inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

www.toetsendleren.nl


ZIEN in de klas

Een goede samenwerking tussen leerling, ouders, leerkracht en behandelaar heeft een positieve invloed op het effect van de behandeling. Om deze samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen, maken wij in onze behandelingen gebruik van dit online dossier. Hierdoor blijven alle betrokkenen zoveel mogelijk op de hoogte van het behandeltraject. 

Dit online dossier werd door Thar Design ontwikkeld en wordt op meerdere plaatsen binnen de ZIEN organisatie ingezet.

www.lerenlukt.nl


Orange Pharma

Orange Pharma is de snelst groeiende internationale farmaceutische groothandel van Nederland. Haar klanten bevinden zich voornamelijk in Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Noord-Europa. Orange Pharma levert geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan apotheken, klinieken, groothandels en ziekenhuizen. 
Thar Design ontwikkelde de webshop, waarbij afnemers onder andere een lokaal assortiment kunnen aanleggen om het bestellen te vereenvoudigen.

www.orangepharma.nl


Klankenkaart

Voor het Dyslexie Centrum Twente ontwikkelden we de Klankenkaart, waarmee leerlingen bepaalde spellingsregels kunnen oefenen. De behandelaars kunnen in de backoffice de vorderingen van de leerlingen volgen.

www.klankenkaart.nl